Hvorfor style?

Hvorfor style?

Boligstyling gir både raskere salg og høyere pris da det appellerer til en større gruppe av potensielle kjøpere. Førsteinntrykket og bildene i boligannonsen er avgjørende for om de potensielle kjøperne tiltrekkes til din bolig. En delikat, lys og stilren bolig gjør det lettere for kjøperne å se for seg sine egne møbler og eget interiør, enn om boligen er overmøblert og gjenspeiler selgers personlige stil.
En bolig full av personlige gjenstander og forskjellige interiørstiler kan gjøre så boligen virker mindre interessant hos kjøperne og de vil kanskje bortprioritere å komme på visning.
Målet med boligstyling er å gjøre boligannonsen luftig og delikat og å gi både praktiske og stilige idéer til møblering samt å skape god stemning under visning. Med flere interessenter på banen kan du som selger både få et raskere salg og en høyere pris.
Du bør unngå å forsøke å selge en bolig som er tom. En tom bolig er ikke fint å vise frem. Folk mangler fantasien til å se for seg hvordan det kan bli og størrelsesforholdene i boligen.
Kanskje har også nettopp din bolig noe særegent som er viktig å få frem? Stor flott uteplass med god utsikt eller kveldssol? Lekkert bad med delikate blandebatterier som bør vises i detaljbilder i annonsen sammen med rett dekor for ytterlige fremførelse? Flott belysning eller stilfulle kjøkkendetaljer?
Vi nordmenn får stadig større og større interesse for møbler og interiør og nettopp derfor liker vi stilfulle og delikate boligannonser.

Boligstyling er ingen ekstra utgift  i salgsprosessen– det er en investering!

 

Før og Etter :

Førbilde
Etterbilde : Spesialmaling, nytt kabinett og servant
Førbilde
Etterbilde
Førbilde
Førbilde
Førbilde
Etterbilde : Maling,gulv og styling
Etterbilde : Maling,gulv og styling
Etterbilde
Førbilde
Etterbilde
Førbilde
Etterbilde
Førbilde
Etterbilde
Førbilde
Etterbilde