Prosjekter & Prosjektkunder

Velkommen til prosjektsiden vår!

Alle våre prosjekter har en grunnleggende 1-2-3 arbeidsstrategi (Referanser og bilder er lengre ned på siden)

1.Plantegninger og arealeffektivisering

Helhetsinntrykket når prosjektet er ferdig er sterkt tilknyttet jobben som blir gjort i denne fasen. Vi jobber aktivt med å effektivisere areal og gjøre hvert rom praktisk for et bedre helhetsinntrykk når prosjektet er ferdigstilt. 

2. Rett valg av farger & overflater

Rett valg av overflater og farger har stor betydning på opplevelsen av ferdigstilt produkt, romfølelse og inntrykk. Det unike preget på ditt prosjekt, skapes i denne prosessen.

3. Møblering / Møbleringsplan

Rett møblement til rett objekt er i ethvert prosjekt, «Prikken over i’en».
Valg av riktige møbler/størrelser,farger og utførelse danner grunnlag for opplevd kvalitet og helhet. Dette er også hvor du skaper en sammenhengende harmoni i hjemmet ditt eller på hytta.

Prosjektering & Tegning

Når 1-2-3 punktene er utført, kan du vurdere om du vil benytte deg av arkitekt tjenesten vår for å få visualisert resultatet før igangsetting. Ved påbygg/nybygg eller større prosjekter som krever søknad, samarbeider vi tett med Skaaden arkitektur som vil bistå som fungerende arkitekt og ansvarlig i søknadsprosess.  Under finner du noen grafiske tegninger fra prosjekterte og gjennomførte oppdrag av Skaaden Arkitektur.

Tan en titt på alt fra enkle små prosjekter, til større prestisjeprosjekter, vi har vært involvert i!

Ved godt planlagte prosesser vil sluttresultatet besørge et originalt og unikt preg på deres prosjekt, samtidig som du vil ha full kontroll til envher tid. 
Vi har alt fra store prestisjefylte prosjekter til små styling oppdrag bak oss med gode referansekunder.  Vi er vant til å jobbe med alt fra avkastnings motiverte utviklere til deg som vil sette et særpreg og ha en plan for eget hjem.
Referanser på både store og mindre prosjekter kan oversendes til sammenligning med deres prosjekt. Vi har erfaring med alt fra hytter, til hotell, butikker og kontorer.
Ofte håndterer vi hele prosessen, så du som kunde kun har 1 part du trenger å forholde deg til, men jobber gjerne med deg som vil gjøre mye selv også.
Vi har tett samarbeid med dyktige håndverkere som er vandt til høye krav til standard og finish. Referanser fra noen av våre prosjekter finner du nedover på siden!
 

Objekter for videresalg :

Leilighet i Vinslottet – (videresolgt på 4 uker)

Netto fortjeneste for utvikler etter avgifter og meglerkostnad : 1550 000,-
Kostnadsbudsjett på prosjekt 350 000,- | Brukt av budsjett 290 000,-
Referanse : Gjestvang Eiendom AS

Anskaffet 5 900 000,-

Solgt 7 800 000,-

Leiligheter i Hamar – (raske avhendinger – Fargevalg, overflater og møblering av JA)

Samtlige av disse 6 prosjektene har blitt solgt med kun 1 visning og utviklere kan vise til god avkastning på samtlige prosjekter.

Referanse : Simen Berge & Lars Didrik Olsen

 Wood Hotel – Møbleringsplan for penthouse leilighet/suite :

Under finner du bilder og video av Ringsakers mest spektakulære penthouse!
Penthousen befinner seg forøvrig i verdens høyeste trebygg og er 1 av 2 helt unike leiligheter/suiter. 
Her ble vi engasjert av større lokal utvikler som forøvrig også var et av hodene bak bygget og området som er utviklet rundt.
Ønsket var å skape noe helt særeget, som harmonerte med de unike detaljene i bygget.
Leiligheten er stort sett møblert med high end møbler fra kjente leverandører som blant annet Slettvoll, Muubs og Eichholtz.  

Referanse: Nordvik Innlandet v/Christoffer Røhne & VI Invest AS v/Leif Atle Viken

Video fra prosjektet fra Wood Hotel:

Hytte i særklasse - Hafjell

Hytte i særklasse og helt øverste prissjiktet. Her er det ikke spart på noe. Alle de mest kjente merkevarene innen interiør og design samlet under et tak. Her har du alt fra spa til egen cigar lounge, oppvarmet gårdsplass, soveplass til et fotball lag og motstrømsbasseng. Lys fra delta lights i hele hytten, kjøkken og armaturer fra Italienske boffi. Boffi armaturer i alle bad, oppvarming til peiser og basseng på gass, vinrom, glassvegger i kjeller for innsyn i fjellet bak hytten, møbler fra Fogia, De Padova ++  For referanse : Ta kontakt

Næringskunder :

Under finner du noen av mange prosjekter vi har gjennomført. Ta kontakt om du sitter med et prosjekt du ønsker hjelp med.

Prosjektering og planlegging :

Under arbeid :

Ferdig Produkt / Åpning

Partners Eiendomsmegling – Fra prosjektering til til ferdigstilling med møblering (1 av 4 utførte kontore)

Referanser på prosjekt Næring :