Tjenester

Rådgivning

Konsultasjon med rapport

Book en  time hos oss i dag og vi kommer hjem til deg og ser over boligen din med friske øyne. Du vil få konkrete tips og råd, slik at du på best mulig måte kan klargjøre eiendommen din for salg.
Bør noen møbler flyttes ut? Skal noe males? Hvilke rom er viktigst å fokusere på?
Hvordan kan rommene presenteres best mulig?
Vi tar bilder av boligen og utformer en liste over ting som bør gjøres før foto og visning. Denne oversender vi til deg etter befaring. Du vil selvfølgelig få uforpliktende tilbud om styling om det foreligger et behov for dette.

Delstyling

For deg som ønsker bistand og supplering

Du har det meste av møbler, men noe mangler eller burde skiftes ut. Vi tar en uforpliktende befaring og vurderer hva som bør gjøres for å skape en god helhet. Vi benytter gjerne dine personlige dekorelementer i kombinasjon med våre, for å få frem det unike preget på ditt hjem.
Alle møbler og interiørartikler leies normalt i 4 uker. Ved behov for ytterligere leie, så finner vi løsninger på dette også.

Priser fra 7 500 ,- (ink mva) 

Fullstyling

For tomme objekter, eller objekter med behov for møblering

Ved valgt fullstyling, skreddersyr vi en egen interiørpakke bestående av belysning, interiørartikler, møbler, planter og bilder som harmonerer med ditt objekt.
Vi jobber systematisk med å fremme de kvalitetene eiendommen din har, med fult fokus på  hvert rom, da dette kan være utslagsgivende for forskjellige kjøpegrupper.
Vi innehar store mengder møbler og interiør på lager og har derfor stort rom for tilpasninger. Når det kommer til fullstyling har vi 2 valgalternativer, hvor du som kunde vil få en ærlig anbefaling av oss på hva du bør velge. Er objektet ditt av særdeles høy standard eller har spesielle sider vi føler at bør belyses, står du fritt ved mulighet til å velge en mer eksklusiv interiørpakke. Vår jobb er å sørge for at din bolig presenteres fra sine beste sider til foto og visning og alternativene er derfor også nøkkelen til dette.

Priser fra 13 500 ,- (ink mva) 

Hage & Utemiljø

Oppsett av koselige sittegrupper og områder.

Utemiljøet er et viktig og ofte glemt område, når folk haster eiendommene sine ut i markedet. Ved å presentere uteområde på rett vis, vil man treffe et behov og ikke minst ønske hos folk flest. Vi ser kreative måter å fremme hagen din på.

Priser fra 2 500 ,- (ink mva) 

Boligfoto & Video

Gode bilder , skaper godt prospekt og spennende annonse!

Vi har valgt å tilby boligfoto, for å kvalitetssikre sluttproduktet. Boligstyling og foto hører tett sammen og valg av fotograf er derfor veldig viktig!
Sørg for at du får mest mulig ut av annonsen din. Vi styler i samråd med fotograf for å sørge for at bildemateriellet er i egen klasse. Dette er gjort for å kvalitetssikre alle ledd. Du står følgelig fritt til å velge egen fotograf, men muligheten skal være tilstede for å forenkle prosessen for både deg og megler.

Priser fotopakke fra 5 000 ,- (ink mva) 
Priser boligvideo fra 7 500,- (ink mva)

Flyttehjelp

For å forenkle prosessen, hjelper vi deg med flyttingen!

Vi har et eget team som kun driver med flyttingen og renhold. Dette for å effektivisere prosessen å besørge at jobben utføres med varsomhet og respekt for tingene dine. Arbeidet utføres av fagfolk med rett utstyr og kompetanse for selv de tyngste løft.Vi har ingen skjulte kostnader, hos oss får faste priser samtidig som du hele veien kun trenger å forholde deg til 1 part. Før flyttingen tar vi en uforpliktende gjennomgang/befaring og gir vi deg gode råd om pakking og klargjøring for å besørge en trygg og skadefri flytteprosess. 

Vask​

Vask kan ta mye tid, vi er her for deg!

Det er ofte mye stress, arbeid og planlegging i forbindelse med flytting. Vi vasker ned huset/leiligheten din, så den er klar for overlevering.
Priser på flyttevask: 

  1.  1-60 m2: kr 100 pr m2*
  2. 60-150 m2: kr 90 pr m2*
  3. Større enn 150 m2: kr 85 pr m2*
  4. Byggvask 120* kvm

Koblede vinduer koster 1000,- ekstra
Vask av hvitevarer koster 1000,- ekstra
Er det røyket inne, vil det bli tatt forbehold.

Sluttføring og Dødsbo

Klart for salg på 1-2-3

Som mjøsregionens eneste totalleverandør i sluttføring for salg, har vi gleden av å kunne bistå med alt som kreves for at ditt objekt blir salgsklart.

Vi har knyttet til oss gode samarbeidspartnere i de fleste fag og skal kunne bistå raskt  til konkurransedyktige priser. Har du et objekt som har vært utleid og trenger litt oppfriskning, eller håndterer du et dødsbo hvor boet må fjernes? Fortvil ikke, vi har erfaring med slike oppdrag. 

Vi har flere gode referanser fra meglere, advokater og aktører som håndterer dødsbo til utviklere med behov for litt ekstra fortgang i sluttføring av prosjekter.

Pris : Spesifisert tilbud etter befaring!