Kontakt | Om oss

Velkommen til vårt showrom :

Vi har et stort utvalg av møbler på lager :

Vi hjelper deg :

Vi ser frem til å høre fra deg!

Team - JA

Partners Eiendomsmegling
Partners Eiendomsmegling
@partnershamar
Les mer
Vi har over en lengre periode brukt JA-Boligstyling for klargjøring av våre eiendommer. Etter flere år med godt samarbeid, fikk de oppdraget med å forvandle en gammel klesbutikk i sentrum av Hamar, til vårt nye meglerkontor. Jobben ble gjennomført innenfor budsjett og innen satt tid! Desidert den mest fleksible stylisten i vår region! Ser frem til fantastisk fremtidig samarbeid!
Joachim Vågen
Joachim Vågen
@dnbeiendom.no
Les mer
Brukt Ja - Boligstyling på ganske mange oppdrag som Eiendomsmegler, der de har stylet nybygg, bruktboliger av både ny og eldre standard. De har tilpasset tjeneste til utgangspunkt og jeg har vært fornøyd hver gang. Den store forskjellen ligger likevel i service. Det at de alltid stiller opp å løser alle problemer med et smil er gull verdt i en travel hverdag. Opplever de også som mer innovative enn andre jeg har brukt tidligere. God kvalitet på møbler og boligene ser jo helt fantastiske ut! Anbefales!
Gjestvang Eiendom
Gjestvang Eiendom
@hcgjestvang
Les mer
Har ved flere anledninger brukt JA-Boligstyling i ulike geografiske områder og til ulike boligtyper. Til tross for at jeg nok er en kunde som «vet hva jeg vil ha», har JA- Boligstyling skjønt fort hva jeg er ute etter, funnet stilen, sendt over tilbud til avtalt tid og hatt en god kommunikasjon fra start til slutt. Kan absolutt varmt anbefale de til andre som har behov for deres tjenester...
Ingvild Haugen
Ingvild Haugen
Google Anmeldelser
Les mer
Vi er svært fornøyde med hvordan JA forvandlet huset vårt til en lekker og moderne boligdrøm som kjøperne kjempet om. Det er uten tvil verdt kostnaden å benytte boligstylist. Styling øker verdien på eiendommen og sparer deg for mye arbeid. JA er i tillegg særdeles imøtekommende og effektive.
Previous
Next
Tor-Joachim Bjørnstad
Tor-Joachim Bjørnstad
@torjoachim
Les mer
Jeg fikk hjelp fra JA-Boligstyling til å style mitt rekkehus før salg, og de gjorde en eksepsjonell jobb fra start til slutt! De er veldig gode til å kommunisere, de er svært punktlige, de har en enorm kunnskap om styling og de har en helt fantastisk smak! Anbefales på det varmeste!
Michelle Gunnberg
Michelle Gunnberg
@mgunnberg
Les mer
JA Boligstyling kan jeg utvilsomt anbefale! De ansatte fikk se min bolig i virkeligheten + bilder og dannet seg utifra det et inntrykk av hvilken styling den trengte for boligfoto. Hyggelige eiere med god informasjon om hva som måtte til fra min side, samtidig som de ordnet alt det nødvendige uten at jeg måtte tenke! Tidsfrister og avtaler ble holdt og tjeneste utført utmerket! La spesielt godt merke til deres øye for detaljer! Det kan nesten føles som om JA boligstyling visste hva jeg trengte uten at jeg måtte si det! Dette anbefales til alle som trenger styling i en ellers hektisk periode! JA Boligstyling gjør det enkelt og hyggelig for deg! Hilsen Michelle Gunnberg
Mats Solberg
Mats Solberg
@mats.stinson
Les mer
JA-Boligstyling løftet leiligheten vår opp til et eksklusivt nivå! De var tydelig på hva akkurat vår leilighet trengte for å nå sitt potensiale, og de var svært serviceinnstilte og effektive i utførelsen av arbeidet. Prisen man betaler for denne boligstylingen får man igjen mange ganger når boligen selges.
Previous
Next